En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenleri çoğunlukla yangın dolapları, yangın bapları veya vesair eşyalar aracılığıyla engellenebilir. Bu hava yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her hin serbest bırakmalısınız.

Böylece imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası başta sarhoş olmak üzere kullanma amacına ve kullanan eş nüshasına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

 Bir dokumada yahut katlarında kâin her kullanıcı için, öteki kullanıcıların kullanmaında olan odalardan yahut mekânlardan yermek zorunda sözınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara vasıtasız erişim katkısızlanması gerekir.

şayet bir yangın bapsı karınin eder fasılaştırması mimarilıyor ise bu durumda en hayırlı şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna için en akıllıca pahaı koymak olacaktır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Her mevsim serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, möble veya ayrıksı bir pürüz bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara müsait şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın kabil müstacel durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir Yangın Kapısı müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki duman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların öteki katlara geçişini dikilmek yahut muhtemel evetğu denli geciktirmektir.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page